ویکی طب

تبلیغات

تبلیغات

موضوعات

موضوعات

پزشکی
درمانی
بهداشت
سلامت
سبک زندگی
جستجو

جستجو

پیوندهای روزانه

پیوندهای روزانه

لینک دوستان

لینک دوستان

امکانات جانبی

امکانات جانبی



Alternative content


روشهای پیشگیری و درمان تبخال ( شیمیایی و طبیعی ) :

  • 135
روشهای پیشگیری و درمان تبخال ( شیمیایی و طبیعی ) :

طبق تحقیقات پزشكی، تبخال بیماری واگیرداری است كه ناشی از ویروس هرپس سیمپلكس می باشد.

اگرچه نمى‌توان تبخال را معالجه كرد یا به كلى از آن پیشگیرى كرد، اما راه هایى وجود دارد كه مى تواند توالى بروز آن را كاهش دهد یا مدت بروز آن را محدود كند. تبخال كاملاً با  آفت كه بعضى افراد آن را با تبخال اشتباه می‌کنند،  متفاوت است. آفت ها معمولاً مسرى نیستند و زخم هایى هستند كه بر روى بافت‌هاى نرم درون دهان به وجود مى آیند، جایى كه تبخال نمى‌زند.

 


  • تاریخ ارسال : پنج شنبه 16 بهمن 1393 ساعت: 5:33
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,
ادامه مطلب

راه های مختلف از بینن بردن موهای زائد( الکترولیز و لیزر درمانی و استفاده از زرد چوبه و...)هيرسوتيسم

  • 1830
راه های مختلف از بینن بردن موهای زائد( الکترولیز و لیزر درمانی و استفاده از زرد چوبه و...)هيرسوتيسم

موهای زائد :
موهای نا خواسته یا  موهای زائد به موهایی گفته می شود که در مواضعی از بدن ایجاد میشود که غیر معمول بوده و رنگ تیره آنها نیز این رویش غیر طبیعی را بیش تر نمایان می سازد . رویش موهای زائد را عمدتا در نواحی چانه ، لب فوقانی ، نواحی دو طرف صورت ،از محل ناف به طرف پایین و در فرورفتگی ناحیه کمر ، به رنگ تیره و سیاه می توان مشاهده نمود .
ریشه هر مو دارای رنگدانه ای به نام ملانین بوده که در روند رشد مو ، به تدریج این رنگدانه فعال گشته و تمامی بدنه یک مو را تیره و به رنگ های سیاه ، قهوه ای و بلوند و ... در می آورد .         برای از بین بردن موهای زائد صورت راه‌های زیادی پیش روی شماست
وجود موهای زائد در صورت، اصولا باعث بر هم زدن آرامش عصبی خانم‌ها می‌شود؛ البته بعضی خانم‌ها نیز یا پرمو هستند یا به طور غیرطبیعی با افزایش موی زائد در صورت مواجه می‌شوند. افزایش غیرطبیعی موی صورت می‌تواند علل گوناگونی داشته باشد ولی شایع‌ترین علت آن مسائل ناشناخته و احتمالا وراثتی است. از جمله علل دیگر می‌توان به بیماری‌های غدد داخلی، کیست تخمدان و مصرف بعضی داروها و اختلالات هورمونی اشاره كرد كه در این صورت، برای جلوگیری از افزایش موهای زائد صورت باید به پزشك متخصص مراجعه كرده و علت را برطرف كنید یا مصرف دارویتان را با صلاحدید پزشك قطع كنید.
در زمان حاملگی، موهای ظریفی پشت لب‌ها، چانه و گونه‌ها رشد می‌کند که چند ماه پس از زایمان خود به خود از بین می‌رود؛ بنابراین وجود آنها نباید باعث ایجاد نگرانی شود. هنگام یائسگی نیز بعضی خانم‌ها، موهای صورتشان زیاد می‌شود که برای درمان آنها باید با پزشک متخصص زنان مشورت کنند تا در صورت لزوم، قرص‌های استروژنی تجویز كند یا دیگر درمان‌ها را در پیش بگیرد


توده های چربی زیرپوست ( لیپوم )

  • 276
توده های چربی زیرپوست ( لیپوم )

گاهی اوقات زیر پوست توده‌هایی لمس می‌شوند که پس از مراجعه به پزشک متخصص، تشخیص لیپوم مطرح می‌شود. لیپوم‌ها توده‌های خوش‌خیم حاصل از تجمع سلول‌های چربی بالغ هستند که در بافت زیر پوست و گاهی در اندام‌های داخلی یافت شده و به ندرت بدخیم می‌شوند.

این‌ عارضه‌ ممکن است‌ در همه جای بدن دیده شود، اما بیشتر در ناحیه‌ شکم‌، پشت گردن‌‌، بالای‌ ران‌ یا بازو و به‌ طور کلی بافت‌های نرم بدن بروز می‌کند. لیپوم‌ها گنبدی شکل و معمولا دارای قطر بین 2 تا 10 سانتی متر هستند، هرچند برخی از آن ها نیز ممکن است اندازه‌ای بزرگ‌ تر از این پیدا کنند.لیپوم در هر دو جنس و از سنین نوجوانی تا سالمندی (بیشتر 40 تا 60 سالگی) دیده می‌شود.


  • تاریخ ارسال : پنج شنبه 16 بهمن 1393 ساعت: 4:57
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,,,,,,,,
ادامه مطلب

تجمع چربی زیرپوست ( سلولیت )

  • 74
تجمع چربی زیرپوست ( سلولیت )

سلولیت به تجمع بد شکل چربی‌هایی گفته می‌شود که در سوخت و ساز آنها اختلال به وجود آمده است. ‌این چربی‌ها به همراه برخی مواد سمی در زیر پوست رسوب می‌‌کنند که این مشکل بیشتر در خانم ها رایج است.. سلولیت تنها در خانم‌هایی که اضافه وزن دارند یا چاق هستند وجود ندارد ، بلکه زنان لاغر و یا آنهایی که از وزن‌ایده‌آلی برخوردارند نیز ممکن است سلولیت داشته باشند. بین 85 تا 98 درصد خانم‌ها در سراسر دنیا با هر نژاد و رنگی از رسوب نا خواسته‌اینچربی‌ها شکایت دارند.در متن زیر به علل تشکیل سلولیت و راه‌های رفع آن می‌پردازیم.


  • تاریخ ارسال : پنج شنبه 16 بهمن 1393 ساعت: 4:50
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,,,,,,,,
ادامه مطلب

روشهای پیشگیری و کاهش چروکیدگی پوست صورت

  • 330
روشهای پیشگیری و کاهش چروکیدگی پوست صورت

پوست چروکیده معمولا دارای بافت خشن و زمخت بوده و پر از چین و چروک میباشد. اساسا علت آن در معرض قـرار گرفـتـن مـفـرط پوسـت در بـرابـر عـوامـل جـوی همچون نور خورشید و یا سرمای شدید می باشد.

25 روش پیشگیری از چین و چروک پوست :

هفت روش موثر در کاهش چروک پوست :

***ماسک صورت :


علت افتادگی پلک و راههای پیشگیری و درمان آن

  • 537
علت افتادگی پلک و راههای پیشگیری و درمان آن

پلک افتاده به معنی این است که  لبه پلک بالایی می افتد  و گاهی حتی می تواند تمام یا بخشی  را تحت پوشش  قرار دهد و باعث مشکلات بینایی شود. و گاهی افتادگی پلک ممکن است ثابت باقی بماند، ممکن است متناوب باشد. ماهیچه  پلک فوقانی  از سرعت  کنترلش کاسته  می شود ، بنابراین برخی از تمرینات برای پلک افتاده  وجود دارد که بهتر است امتحان کنیدیک جراح پلاستیک افتادگی پلک را کامل درمان میکند اما قبل از انجام این کار بهتر است خودتان با حرکات مختلف به درمان آن بپردازید
زمانیکه با افراد صحبت می کنیم، چشم ها کانون توجه ما خواهند بود و هیچ کدام از ما نمی خواهیم  به خاطر افتادگی پلک ها این مرکز توجه را از دست بدهیم!

 

Ptosis یا افتادگی، می تواند یک یا هر دو پلک را تحت تاثیر قرار دهد.در این حالت، لبه های پلک بالا از حالت طبیعی پایین تر می افتد و بعضی اوقات می تواند تمام یا بخشی از مردمک را بپوشاند.

 

در چنین شرایطی،آسیب یا ضعف عضله Levator (عضله بالا برنده)، که مسئول بالا نگه داشتن پلک ها می باشد، منجر به عدم کنترل کافی پلک و افتادگی آن می شود.این اتفاق می تواند؛ثابت، متناوب و یا پیش رونده باشد.

امروزه عمل‌‌ جراحي افتادگي پلك طرفداران خاص خودش را دارد، اما شايد خيلي‌ها ندانند كه اگر مشكل‌شان چندان جدي نيست، اين گونه جراحي‌هاي غيرضروري تا چه حد ممكن است برايشان مضر باشد و حتي به چشمان‌شان هم آسيب‌هاي جدي‌ برساند.

البته متخصصان معتقدند زماني كه اين جراحي‌ها ضروري و اجتناب‌ناپذيرند، بايد هرچه سريع‌تر انجام شوند؛ براي مثال زماني كه افتادگي پلك به دليل افتادگي پلك فوقاني و باريك شدن شكاف پلكي باشد جراحي ضروري است يا زماني كه اين مشكل در يك يا هر دو چشم بروز پيدا كند. افتادگي پلك ممكن است از مقدار كم ـ كه حتي گاهي به زحمت قابل تشخيص است ـ تا افتادگي كامل ـ به طوري كه تمام مردمك را بپوشاند ـ متغير باشد. افتادگي پلك مخصوص سن خاصي نيست و معمولا هم در كودكان و هم در بزرگسالان رخ مي‌دهد، اما بيشتر موارد جراحي زيبايي در بزرگسالان صورت مي‌گيرد و كمتر كودكان را درگير جراحي مي‌كنند.


ليست صفحات


تعداد صفحات : 7


ورود کاربران

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع

    عضويت سريع

      نام کاربری
      رمز عبور
      تکرار رمز
      ایمیل
      کد تصویری
      پشتيباني آنلاين

      پشتيباني آنلاين

        پشتيباني آنلاين
        آمار

        آمار

          آمار مطالب آمار مطالب
          کل مطالب کل مطالب : 40
          کل نظرات کل نظرات : 1
          آمار کاربران آمار کاربران
          افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
          تعداد اعضا تعداد اعضا : 0

          آمار بازدیدآمار بازدید
          بازدید امروز بازدید امروز : 1
          بازدید دیروز بازدید دیروز : 0
          ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
          ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
          آي پي امروز آي پي امروز : 0
          آي پي ديروز آي پي ديروز : 0
          بازدید هفته بازدید هفته : 1
          بازدید ماه بازدید ماه : 123
          بازدید سال بازدید سال : 320
          بازدید کلی بازدید کلی : 2200

          اطلاعات شما اطلاعات شما
          آی پی آی پی : 18.118.145.114
          مرورگر مرورگر :
          سیستم عامل سیستم عامل :
          تاریخ امروز امروز :
          تبادل لینک هوشمند

          تبادل لینک هوشمند

            تبادل لینک هوشمند

            برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مطالب پزشکی و سلامت و آدرس wikiteb.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






            خبرنامه

            خبرنامه

              براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



              آخرین نطرات کاربران

              آخرین نطرات کاربران

                تبادل لینکتبادل لینک - سلام دوست عزیز اگر با تبادل لینک موافق هستید وب مارو لینک کنید و از قسمت تبادل لینک اتومات لینک خود را ثبت کنید نیاز به تایید هم ندارد با تشکر - 1394/3/6

                درباره ما

                  ویکی طب
                  به ویکی طب خوش آمدید.

                کلیه ی حقوق مادی و معنوی سایت مربوط به ویکی طب بوده و کپی برداری از آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
                قالب طراحی شده توسط: تک دیزاین و سئو و ترجمه شده و انتشار توسط: قالب گراف